Categories
Vijesti

Naše poduzeće opredijeljeno je za način djelovanja kojim će biti prepoznato na tržištu kao pouzdan, kvalitetan i poželjan partner poštujući sljedeća načela:

  1. U potpunosti zadovoljiti očekivane zahtjeve naših kupaca te poštovati ugovoreno, uraditi kvalitetno prvi i svaki put.
  2. Osigurati siguran rad i zadovoljstvo zaposlenih te razvijati svijest zaposlenika da opstanak, razvoj i profitabilnost Vodovod i Kanalizacija d.o.o. ovisi o pojedinačnom doprinosu svih zaposlenika
  3. Stalno unaprjeđivati i poboljšavati kvalitetu i kvantitetu naših usluga pridržavajući se Zakonskih zahtjeva, tehničkih standarda, zahtjeva kupaca te zahtjeva ISO 9001.2015

Kvalitetom naših usluga pokazujemo klijentima spremnost na suradnju, prepoznavanje i zadovoljenje njihovih potreba i očekivanja.

Dragocjeni podaci dobiveni od naših klijenata o efektu načina obavljanja poslova za i u ime njih, te rezultati internih audita osnova su za provedbu stalnih poboljšanja naših usluga.

Posebnu pažnju pridajemo edukaciji i konstantnom usavršavanju naših zaposlenika i njihovom osobnom zadovoljstvu.

Osposobljeni i motivirani zaposlenici našeg poduzeća svojim profesionalnim radom doprinose stvaranju povjerenja u kontaktu sa kupcima i poslovnim partnerima.

Na taj način želimo da naše poduzeće ostane uspješno i sa profitabilnom realizacijom i ekonomski stabilno na zadovoljstvo naših klijenata.

Kao pomoć u ostvarenju naših opredjeljenja primjenjujemo sistem upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2015

Ocjenu uspješnosti rada daju korisnici naših usluga, pa stoga svako njihovo kritičko a dobronamjerno mišljenje primamo i predstavlja nam osnovu za kontinuirano poboljšanje kvalitete.

Direktor:
Prof.dr. Esad Čović

Cjelokupni dokument možete pogledati OVDJE.